BiografieDennis Piek werd geboren op 12 juli 1992 in Amsterdam. Al op jonge leeftijd was hij gefascineerd door mooie verhalen en het schrijven daarvan. Iets wat altijd als een rode draad door zijn leven is blijven lopen.

Na de HAVO schreef hij zich in voor een HBO-studie Media- & Entertainment Management. Naast deze opleiding maakte Dennis ondertussen naam als theaterrecensent. Vanaf 2009 schrijft hij recensies voor Musical.nl over voorstellingen in binnen- en buitenland. Ondertussen deed hij de nodige ervaring op tijdens zijn redactiestage bij het televisieprogramma Koffietijd, een dagelijkse talkshow op RTL4. Alsof het rond deze periode nog niet allemaal druk genoeg was, werd ook zijn eigen bedrijf TrioMedia B.V. opgericht.

In 2011 volgde hij een programma aan de New York Film Academy in Filmmaking en regisseerde een aantal korte films. In de zomer 2012 ging Dennis terug naar de filmacademie voor een 'screenwriting program' in het hart van de entertainmentwereld: Hollywood Los Angeles. Terug in Nederland besloot hij een universitaire bachelor Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam te gaan studeren.

Sinds het najaar van 2013 ligt zijn allereerste boek in de winkels: 'Musical 2.0: Een nieuwe generatie'. Het boek werd onder grote belangstelling gepresenteerd op 24 oktober bij Ron Gastrobar, waar tevens het eerste exemplaar werd overhandigd aan Albert Verlinde.