Met Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, opgevoerd door een talentvolle cast in 2018/2019, breidt Musical 2.0 haar educatietak uit met een eerste eigen musicalproductie.

De musical vertelt het verhaal van Joseph, die de bijzondere gave heeft om dromen te kunnen verklaren. Hij is het lievelingskind van zijn vader; tot jaloezie van zijn elf broers. Zij bedenken een plan en verkopen Joseph aan Egyptische slavenhandelaren. Als alles verloren lijkt te zijn, gloort er plotseling een sprankje hoop: de farao heeft slaapproblemen en Joseph is de enige die hem kan helpen…

De voorstelling staat onder regie van Mark van Haasteren. Mark regisseerde de afgelopen twee theaterseizoenen de Efteling-musicals Sprookjessprokkelaar en De Gelaarsde Kat en was daarnaast verantwoordelijk voor de kinderregie bij Ciske de Rat - de musical, Les Misérables, Mary Poppins en The Bodyguard. Onder leiding van Mark en zijn creatieve team werkt de cast toe naar de voorstellingen in het begin van 2019.

Tijdens het educatietraject ervaren de talenten hoe het is om een grote productie te maken én uit te voeren. Tevens zal er tijdens het proces een making-of-serie worden gemaakt die te zien zal zijn op het YouTubekanaal van Musical 2.0. De audities vinden plaats op zondag 11 maart 2018 in Amsterdam. Geef je nu hier op!


Regie: Mark van Haasteren
Muziek: Andrew Lloyd Webber
Liedteksten: Tim Rice
Vertaling: Martine Bijl
 

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat | Musical 2.0