musical

'Witte Nar' nieuwe show Karin Bloemen

Datum:

Volgend theaterseizoen is Karin Bloemen met haar nieuwe show ‘Witte Nar’ te zien in de Nederlandse theaters. Tijdens haar laatste show 'Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic' stond Karin op het podium met haar band, backing vocals en danseressen. In ‘Witte Nar’ gaat Karin terug naar de basis en betreedt ze het toneel weer alleen onder begeleiding van haar La Bloemen Band.
'Witte Nar' nieuwe show Karin Bloemen

Witte Nar
In een scène van haar show Kameleon zei Karin Bloemen dat ze vijftien jaar later in de goot zou eindigen – of in de karaokebar van Gerard Joling natuurlijk, tussen alle andere verzopen artiesten.
 
Die vijftien jaren zijn voorbij. Is ze inderdaad aan de drank? Treedt ze in de voetsporen van vedettes als Janis Joplin en Amy Winehouse? Hoe lang heeft ze nog, en is ze eigenlijk nog wel in staat om op te treden? Of is La Bloemen in haar hart nog steeds die keurige, verantwoordelijke huismoeder met een drukke baan in het theater?
 
In Witte Nar, een bijnaam die ze kreeg omdat ze ook als kind al zo fijn kon sarren en narren, krijgt u antwoord op al deze nijpende vragen. Verpakt in een show zoals u die van haar gewend bent, en begeleid door haar al even geweldige band!
 
Dit najaar wordt de voorstelling ontwikkeld, waarna deze van 28 januari tot en met 13 juni 2013 te zien is door het hele land.
Lees voor met webReader
Deel:Lees eerst de recensies op Musical.nl of wat de bezoeker er van vindt voordat u zelf een Nederlandse musical bezoekt! Lees eerst de recensies en alles over jouw favoriete musical voordat je één van de Nederlandse musicals bezoekt!