musical

Annie kids in tranen na zinderende finale!

Datum:

Even was er de stilte. Het duurde een fractie van een seconde voordat alle zesendertig meisjes beseften wat hen zojuist was verteld. In de uren daarvoor was het nog nagelbijten geweest op de achterbank bij papa en mama, op weg naar het Limburgse GaiaZOO. Daar zou immers de allerlaatste auditieronde voor de musical ‘Annie’ plaatsvinden, met dus ook de laatste, onfortuinlijke afvallers.
 Annie kids in tranen na zinderende finale!

Maar daar waren de verlossende woorden die een orkaan van gejuich, geschreeuw en tranen veroorzaakten: ‘Dit is helemaal geen auditie meer, jullie zijn ALLEMAAL uitgekozen om in Annie te spelen!’ Een leukere manier om de uitverkoren musicaltalentjes te ‘foppen’ had Albert Verlinde Entertainment nauwelijks kunnen bedenken. Terwijl zesendertig zenuwachtige meisjes alles op alles zetten om de jury nog éénmaal van hun kwaliteiten te overtuigen, kwam daar plots Albert Verlinde het podium oplopen met de mededeling die een kleine aardschok veroorzaakte in het Limburgse land. Alle meisjes hier aanwezig hebben reden om een feestje te vieren! ‘Ongelooflijk, ik wou dat ik vandaag al naar school kon om het aan iedereen te vertellen,’ aldus één van de dolgelukkige meisjes.
 
Een reportage met daarin de mooiste momenten van die middag in GaiaZOO is maandag 4 juni te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4 en zondag 10 juni bij RTL Telekids RTL 8. Vanaf nu kunnen de zesendertig uitverkoren musicalsterren de hoofdjes leegmaken en zich concentreren op hun aandeel in de musical ‘Annie’ die vanaf begin november ons land zal doorkruisen. Te beginnen met een spetterende galapremière in Theater aan de Parade in Den Bosch op 25 november aanstaande.
 
De Annies:
De zes meiden die door het hele land Annie gaan spelen zijn:
Roos van der Plas uit Amsterdam
Iris Verhoek uit Zeewolde
Zoe Rijk uit Castricum
Mirre Licht uit Amstelveen
Venna van den Bosch uit Oijen
Antoinet van Berkel uit Voorschoten
Lees voor met webReader
Deel:Lees eerst de recensies op Musical.nl of wat de bezoeker er van vindt voordat u zelf een Nederlandse musical bezoekt! Lees eerst de recensies en alles over jouw favoriete musical voordat je één van de Nederlandse musicals bezoekt!