musical

Ja Zanna, Nee Zanna (Musical)


Wie van ons heeft niet geknoeid met een gebroken hart, geworsteld met zijn identiteit, vooroordelen, vriendschap en liefde? Ja Zanna, nee Zanna is een feest der herkenning voor iedereen. Dé gay-good musical die het recht viert om lief te hebben, gebracht door een oog- én oorstrelende cast waar de energie vanaf spat.


 

Speeldatum van di 12.06.2012 t/m ma 25.06.2012
Première M-Lab - Amsterdam, vr 15.06.2012


1.0

Waardering bezoekers 1.0 / 10


Deel:

Ja Zanna, Nee Zanna Actueel


M-Lab komt ‘uit de cast’ met musical Ja Zanna, nee Zanna

Volgende maand is de musical Ja Zanna, nee Zanna voor het eerst te zien in Nederland. Deze gay-good musical neemt ons mee naar een omgekeerde wereld waar homoseksualiteit de norm is en...

Foto's Ja Zanna, Nee Zanna

Meer informatie over Ja Zanna, Nee Zanna, Musical

 De magische Zanna neemt ons mee naar een omgekeerde wereld waar homoseksualiteit de norm is en heteroseksualiteit niet, vol sexy schakers, nerdy voetballers en waar Stephen Sondheim een popicoon is.


 
Ja Zanna, nee Zanna is dé manier om de zomer in de luiden met liedjes die zo uit Glee of Rent lijken te komen. Het zijn stuk voor stuk regelrechte hits waarbij je niet stil kan blijven zitten. Ruil tijdens het EK voetbal oranje even in voor alle kleuren van de regenboog!


 
Feest na de voorstelling nog door tijdens een exclusieve afterparty in de foyer, mogelijk gemaakt door het DJ duo The G-Team!
 
De musical was in de VS genomineerd voor de Drama Desk awards voor Best Musical, Best Music, Best Book en Best Lyrics. Ook ontving de productie een prijs van de organisatie die zich inzet voor homo-emancipatie in de media in de Verenigde Staten. De voorstelling was een groot succes binnen het Off-Broadway circuit en ging vervolgens op tournee door de VS, Azië en Europa. Exact tien jaar later produceert M-Lab de musical voor het eerst in Nederland.
twitter website

Ja Zanna, Nee Zanna
Bekijk de speellijst of reserveer de toegangskaarten


Lees eerst de recensies en alles over jouw favoriete musical voordat je één van de Nederlandse musicals bezoekt!