musical

Avenue Q (Musical)


Deze musical is geanuleerd door producent Three and a Crowd
 
In het theaterseizoen 2012-2013 is de Broadway-klassieker Avenue Q komt te zien in Nederland. De succesvolle voorstelling gaat 16 december 2012 in première in de Leidse Schouwburg. Avenue Q is de nieuwe, andere, bizarre en frisse musicalkomedie, die eerder op Broadway en West-End te zien was. De musical wordt gebracht door producent 3 and a Crowd. De tournee begint op 7 december met een try out in Veenendaal en eindigt op 7 april 2013 in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. 
 


Deel:

VideoMeer informatie over Avenue Q, Musical

Avenue Q is het verhaal van de jonge Princeton die na zijn opleiding aan de universiteit geen idee heeft wat hij wil gaan doen en geen geld heeft. Hij komt terecht in een kleine achterbuurt genaamd Avenue Q waar alle bewoners zo hun eigen sores hebben. Een volwassen show. Inderdaad. Maar alle hoofdrollen worden gespeeld.... door poppen. Sesamstraat meets Friends. The Muppet Show meets Will & Grace. Het is de enige poppenshow ter wereld die echt alleen geschikt is voor 16 jaar en ouder.
 
Regie en choreografie zijn in handen van Martin Michel (bekend van o.a. Legally Blonde, Hairspray, Grease en Fame) en de Nederlandstalige bewerking wordt verzorgd door Allard Blom. De hoofdrol is weggelegd voor Hein Gerrits.
 
Avenue Q Facebook twitter youtube wiki website

Avenue Q


Lees eerst de recensies en alles over jouw favoriete musical voordat je één van de Nederlandse musicals bezoekt!