musical

Annie (Musical)


Annie is terug van weggeweest! In het nieuwe theaterseizoen brengt Albert Verlinde Entertainment het meisje met de  rode bos haar terug in de Nederlandse theaters. Met onder meer Tony Neef als Olivier Warbucks en Jenny Arean in de rol van Miss Hannigan.
 
Annie is vanaf november 2012 te zien in de Nederlandse theaters en gaat op 25 november in première in het Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch.

Speeldatum van vr 09.11.2012 t/m zo 05.05.2013
Première ’s-Hertogenbosch, zo 25.11.2012


7.7

Waardering bezoekers 7.7 / 10


Deel:


Meer >>>

Cast Annie


rating 4.0 / 10

Musical.nl recensie


Recensie: Annie ‘Roodharige krullenbol steelt opnieuw je hart’

Acht jaar geleden bracht Albert Verlinde zijn eerste versie van Annie op de planken. Nu anno 2012 kunnen we ons opnieuw opmaken voor dit roodharige weesmeisje want het is alweer tijd voor Annie 2.0.

Annie Actueel


De film Annie bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden!

Gebaseerd op de populaire stripboeken Little Orphan Annie uit de jaren ’20 brengt Columbia Picture in 1982 een gelijknamige film naar de bioscopen. En die film bestaat ondertussen alweer...


Annie gepresenteerd als Annie 2.0

HOORN – Gistermiddag werd in de schouwburg van Hoorn de nieuwe musical Annie gepresenteerd. Verwijzend naar de – tevens door Albert Verlinde geproduceerde – Annie musical van...

Foto's Annie


VideoMeer informatie over Annie, Musical

Annie de Musical:
Annie, het brutale weesmeisje met het hart van goud, een kop vol rode krullen en haar ondeugende hond, tslijt haar dagen in het weeshuis van de altijd liederlijk bezopen Miss Hannigan. Maar ook kleine weesmeisjes hebben wel eens geluk. Annie wordt gevraagd om Kerstmis te vieren bij een van de rijkste mannen van Amerika: Oliver Warbucks. Het leidt tot een vriendschap voor het leven tussen de miljonair en het brutale weesmeisje. Annie is een hartverwarmende musical voor het hele gezin.
 
Rollen:
Tony Neef neemt de rol van Oliver ‘Daddy’ Warbucks op zich en naast hem zien we Jenny Arean en Gerrie van der Klei in de rol van Miss Hannigan. Maike Boerdam speelt Grace, Joey Schalker speelt Rooster en Cindy Bell speelt Lilly, de vriendin van Rooster.
 
In het theaterseizoen 2005/2006 bracht Albert Verlinde de musical ‘Annie’ voor het eerst. Wegens het enorme succes werd de productie in 2006/2007 verlengd en was toen exclusief te zien in Theater de Efteling. De productie ontving diverse nominaties voor de John Kraaijkamp Musical Awards waaronder de ‘ANWB Publieksprijs’ en ‘Beste Mannelijke Bijrol’. Producent Albert Verlinde is ervan overtuigd dat het Nederlandse publiek weer toe is aan een ouderwetse feel-good familiemusical.
 
Annie Facebook wiki

Annie Reviews

Jordy Veenstra
30 dec 2012
rating 4.0 / 10
verschillend

Deze voorstelling heb ik in Antwerpen gezien en mijn meningen zijn verschillend. Aan de ene kant vond ik de liedjes heel goed gezongen en de acteer prestaties waren...

Lees meer
Bart Meuffels
20 dec 2012
rating 3.5 / 10
Jeugdsentiment onvoldoende bevredigd

De filmversie uit mijn geboortejaar grijs gedraaid, voelt de musical Annie (gezien in Sittard) vooraf zowaar als jeugdsentiment. Met klassiekers als “Wachten”,...

Lees meer
Annie
buy cd


Lees eerst de recensies en alles over jouw favoriete musical voordat je één van de Nederlandse musicals bezoekt!